Mario & Katleen - Il Capriccio - Italiaans Restaurant Heist-Op-Den-Berg
166
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-166,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Mario & Katleen

Wij verwelkomen U graag in onze Italiaanse sfeer

Mario Costanzo

Onze Chef Mario is een door en door echte Italiaan. Hij is afkomstig uit het Zuid-Italiaans dorpje Garaguso gelegen in de provincie Basilicata. Mario heeft de kneepjes van het vak geleerd aan de hotelschool van Matera. In 1991 is hij naar België verhuisd en heeft hier in verschillende restaurants gewerkt. Met al die vergaarde ervaring wou hij iets meer doen en het ondernemerschap begon te kriebelen.  Samen met Katleen bouwen zij iedere dag aan het succesverhaal, hun eigen Italiaanse restaurant te Heist-Op-den-Berg.

Katleen

Geloven dat u in hartje Italië vertoeft (voor eventjes althans)? Katleen, Mario en hun team zorgen voor een gezellige, ongedwongen sfeer aan tafel. Katleen zal u, zoals het een echte gastvrouw betaamd met raad en daad bijstaan. Zij heeft 6 jaar hotelschool achter de rug en 3 jaar ervaring opgedaan als hulpkok. Zo weet zij als geen ander de beste Italiaanse gerechten aan te bevelen, klaargemaakt door haar man Mario.